Inschrijven

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in onze school!

Overweegt u uw kind op onze school te plaatsen, dan kunt u een afspraak maken voor een rondleiding met onze directeur mevr. Annelies Siezenga. Tijdens deze afspraak wordt er iets over de school verteld, kunt u uw vragen stellen en krijgt u een rondleiding in de school. U kunt of telefonisch een afspraak maken op 023 5336622 of via de mail: annelies.siezenga@twijs.nl

Voor kinderen geboren na 01 januari 2015 geldt het plaatsingsbeleid van de schoolbesturen in Haarlem. Hierover kunt u hier meer lezen.

Als uw kind 4 jaar wordt, komt het in groep 1 van de combigroep 1/2. Vijf werkdagen voor het 4e jaar mag uw kind 's morgens komen om te wennen. Op de dag dat uw kind 4 jaar wordt, mag het hele dagen naar school. U krijgt een maand van tevoren een informatiebrief waarin o.a. staat wat u mee moet nemen en informatie over eten en drinken. Daarin staat ook, dat als u liever van tevoren even kennismaakt met de leerkracht u een afspraak kan maken voor een kennismakingsgesprek. Bij de informatiebrief is ook een kaart/uitnodiging voor uw kind bijgesloten voor de eerste schooldag.

Als uw kind ouder is dan 4 jaar en van een andere school af komt, dan zullen wij voordat wij uw kind plaatsen, altijd contact opnemen met de andere school. Scholen wisselen informatie uit.